Liike avoinna ma-pe 07-17 ja la 09-12 

Valmistamme kaikkea mitä voit puusta kuvitella...

etusivu    Yritysinfo    Tuotteet     Kysy tarjousta & anna palautetta

Tietoa Yrityksestämme

Haapaveden puusepät Ky on toiminut vuodesta 1979 alkaen. Yritys palkittiin vuoden yrittäjä palkinnolla vuonna 2001.

Tehtaassa on hallitilaa yhteensä 1400m2, joka pitää sisällään valmistamon lisäksi maalaamon, kuivaamon sekä lasittamon. Tehtaan yhteydessä on myös kenttäsirkkeli.

 Yrityksen toimitusjohtaja on Valto Takkunen. Toinen yhteyshenkilö on Paula Takkunen, joka vastaa mm. tiedusteluista, tarjouslaskennasta sekä työvastaanotosta.

Henkilökuntaan kuuluu edellisten lisäksi 5-8 henkilöä. Suurimmat työkohteemme ovat olleet mm. Vaasan hovioikeudentalon sekä Helsingissä sijaitsevan Arabian posliinitehtaan ovet ja ikkunat. Tuotamme myös alihankintatöitä rakennusliikkeille kuten NCC Oy, LTR Oy, Peab Oy.

Tietoa portaistamme


Puuportaat ovat viime vuosina  muodostuneet ykkösartikkeliksemme  niin yksityisiin kuin julkisiin tiloihin. Ne valmistetaan mittatilaustyönä tarkalleen kohteeseen sopivaksi, asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Porrasmallimme ovat: - U,- Y.- Z,- L -muotoiset  sekä parviportaat.

Portaiden materiaali on tärkeä!  Valittavissa on puulajeina koivu, mänty sekä jalopuut, mm. tammi soveltuu erinomaisesti portaisiin.

Värivalinta on myös tärkeä. Askelmat ja käsijohteet voi sovelluttaa mm, lattiamateriaalin sävyyn. Aito puuporras on kaunis kokonaisuus, joka luo kotiin lämpimän keskipisteen.

33 vuoden kokemuksella ja tuhansien portaiden toimittajana valmistamme varmasti sinunkin kotiisi mieleisesi portaat. 

 
               Päivitetty 10.12.2015                               Copyright © Heikki Takkunen. All Rights Reserved.